اولین کسی که در قطعه هنرمندان بهشت زهرا دفن شد
قطعه هنرمندان بهشت زهرا به دفن هنرمندان، نویسندگان و فعالان عرصههای مختلف هنری و علمی اختصاص دارد. مجوز جهت دفن در این قطعه توسط معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر میشود.
اهل فرهنگ و هنر در تهران و قبل از انقلاب ۵۷ اکثرا در گورستان ظهیرالدوله و پس از انقلاب و در دهههای شصت و هفتاد در امامزاده طاهر کرج به خاک سپرده میشدند. در سالهای ابتدایی دهه هفتاد خورشیدی، آرامگاه شماره ۹۵۳ بهشت زهرا (که مدفن مجتبی مینوی بود) آرامگاه فرهیختگان ادب و هنر نامیده شد و تا سه سال پذیرای بزرگان ادب و هنر از جمله جواد معروفی، ابوالقاسم حالت و ابوتراب جلی بود و پس از آن ظرفیت این آرامگاه تکمیل گردید.
در نیمه دوم سال ۱۳۷۳ سرانجام قطعه ۸۸ بهشت زهرا به نام هنرمندان اختصاص یافت و در این سال پنج نفر از هنرمندان در این قطعه به خاک سپرده شدند.
مزار قطعه هنرمندان، در بخش مرکزی بهشت زهرا واقع شده است و در آن هنرمندان و هنرپیشگانی که در حوزه های مختلف هنر فعالیت داشته اند، به خصوص هنرمندان سینما و تئاتر به خاک سپرده شده اند. قطعه هنرمندان شامل گورهای بسیاری از نامآوران هنر سینما، تئاتر، موسیقی، تلویزیون، رادیو و هنرهای دیگر است که نام آنها در صنعت هنر شناخته شده است.
شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که اولین کسی که در قطعه هنرمندان بهشت زهرا دفن شد، که بود؟ برای پاسخ این سوال با ما در این بخش همراه شوید.
همچنین برای مطالعه بیشتر و بدست آوردن اطلاعات بیشتر نمیتوانید مقاله قطعه نام آوران بهشت زهرا مطالعه نمایید
پسر ملک الشعرای بهار، اولین ساکن قطعه هنرمندان بهشت زهرا
صدها هنرمند ایرانی در خانه ابدی قطعه هنرمندان به خاک سپرده شدهاند که در این قطعه، برای اولین بار، مزار فرزند ملک الشعرای بهار، ملک مهرداد بهار، نویسنده و پژوهشگر ایرانی، ثبت شده است و این یعنی ملک مهرداد بهار، پسر ملک الشعرای بهار، پژوهشگر و نویسنده ایرانی است که نخستین هنرمندی بود که در قطعه هنرمندان بهشت زهرای تهران آرمید.
او فارغ التحصیل رشته مهندسی شیمی از دانشگاه تهران بود و علاوه بر فعالیت در حوزه پژوهش و نوشتن، به خواندن شعر و ادبیات نیز علاقه مند بود.

دیدگاهتان را بنویسید