سرانجام گورستان جدید تهران چه شد؟
قرار بود وضعیت گورستان جدید تهرانی ها امسال تعیین تکلیف شود اما به گفته رییس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران ،هنوز گزارش دقیقی از سوی شهرداری تهران درباره توسعه بهشت زهرا به شورای شهر ارسال نشده است.

سال هاست که درباره تکمیل ظرفیت بهشت زهرای تهران هشدار داده شده و گفته می شود چند سال دیگر تهران ظرفیت جدیدی برای تدفین در این آرامستان وجود نخواهد داشت، مدت هاست که مدیران شهری به دنبال مکان یابی برای گورستان جدید پایتخت هستند.در دوره گذشته مدیریت شهری این مطالعات تکمیل و برخی نقاط نیز به عنوان مکان های مناسب برای ایجاد گورستان جدید پیشنهاد شد اما به نظر می رسد مدیران جدید شهر به دنبال مطالعات تازه و یا تکمیل مطالعات گذشته هستند.
مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران به تازگی گفته است که که هنوز گزارش دقیقی از سوی شهرداری تهران درباره توسعه بهشت زهرا به شورا ارسال نشده است. او گفته که متاسفانه عقب افتادگیهایی در بهشت زهرا داشته و داریم. برای مثال مراجعه کنندگان به بهشت زهرا در بخش عروجیان برای انجام امور غسل و کفن، ساعتها معطل میشوند و با توجه به شرایط بیماری و فشردگی کارها این انتظار طولانیتر هم شده است در حالی که مجموعه عروجیان بدون آنکه نیاز به فضای جدیدی داشته باشد به امکان توسعه نیاز دارد.شاهد نگهداشت مناسبی در شان مجموعه بهشت زهرا نیستیم و یکی از مواردی که ما در سال دوم شورای شهر تهران دنبال میکنیم برطرف شدن کاستیهایی است که در این مجموعه وجود دارد. باید در این دوره از مدیریت شهری به این حوزه توجه ویژهای شود تا رضایتمندی بیشتر مردم را شاهد باشیم.
در مراسم تدفین و یادبود در مراز شما ممکن است خدمات مختلفی را نیاز داشته باشید که این خدمات توسط افراد مختلفی ارائه می شوند. این خدمات شامل پذیرایی چای و نسکافه و آب معدنی، حلوا و خرما، تاج گل، گل آرایی و شمع آرایی، نیروی خدماتی، چادر و سایبان و صندلی، میز پذیرایی، اکو و مداح، مداحی با نی و دف، پک پذیرایی و …. است. ما در سایت راجعون سعی می کنیم جهت راحتی شما تمامی خدمات را به صورت تخصصی گرد آوری نماییم. برای دیدن مجموعه خدمات مرتبط با بهشت زهرا به بخش زیر مراجعه نمایید.
خدمات مورد نیاز در بهشت زهرا
دیدگاهتان را بنویسید