تاج گل خیریه مشهد و استند تسلیت موسسه خیریه فتـح المـبین مشهد
تاج گل خیریه مشهد، برای شما که دوستتان داریم همیشه اتفاقات خوش آرزو می کنیم. هنر دست دختران این خانه روحی تازه به مجالس و محافل شما خواهد بخشید.
تاج گل مصنوعی خیریه دختران کارگاه گلسازی این مؤسسه، آماده شده تا در مجالس و محافل شما به صورت امانی در اختیارتان قرارگیرد و عطر محبت و عشق این دختران معصوم را در فضا بپراکند…
شماره تماس جهت سفارش تاج گل ترحیم و استند تسلیت در مشهد :
تلفن: ۳۱۷۳۲ (۰۵۱)
آدرس : مشهد ، بلوار خیام شمالی ، خیابان عبدالمطلب ، عبدالمطلب ۵۸
این روزها موسسات خیریه برای تامین هزینه های خود اقدام به تولید و فروش محصولاتی نموده اند. تهیه – ارسال و اجاره تاج گل های شبه طبیعی با انتخاب متقاضیان یکی از راه های درآمد موسسه خیریه فتح المبین است. به منظور جلوگیری از اسراف و هزینه های غیر ضروری در مجالس ترحیم – سمینارها و غیره به تعداد کافی تاج گل شبه طبیعی با بهترین کیفیت و با در نظر گرفتن سلایق مختلف تهیه نموده است .
تاج گل ها به صورت کرایه در اختیار متقاضیان قرار می گیرد تا ضمن صرفه اقتصادی برای خانواده ها همواره از اسراف نیز جلوگیری گردد. با پرداخت هزینه مقرون به صرفه، علاوه بر ابراز همدلی و همدردی خود به افراد موردنظر در کار خیر شریک شویم سفارش تاج گل های خیریه تسلیت به همدردی شما معنای والای انسان دوستی میافزاید. بی شک این حرکت خیرخواهانه شما از دیگر سبدها و دسته های گل اهدائی؛ زیباتر، انسان دوستانه تر و به یادماندنی تر خواهد بود.
حمل و ارسال و برگشت تاج گل به هر نقطه ایی از شهر رایگان است. یک لوح یادبود به منظور معرفی اهدا کننده گل به صاحبان مجالس به عنوان یک عمل پسندیده از طرف موسسه خیریه فتح المبین اهدا می گردد . هر تاج گل می توانید آن را حضوری یا از طریق کد مربوطه سفارش دهید.
تاج گل خیریه مشهد مناسب برای عرض تسلیت شماره ۰۱
تاج گل خیریه مشهد مناسب برای عرض تسلیت شماره ۰۲
تاج گل ترحیم مصنوعی خیریه مناسب برای عرض تسلیت شماره ۰۳
تاج گل ختم مصنوعی شماره ۰۴
تاج گل مصنوعی خیریه مناسب برای عرض تسلیت شماره ۰۵
درباره موسسه خیریه فتح المبین اجاره تاج گل خیریه مشهد
همدم ما و همدمی شما
۴۰۰ ذهن پاک و بیفریب، گوشه ای از شهر مشهد، زندگی میکنند که نامش خیریهی همدم فتحالمبین است. اولین قدم سال ۱۳۶۱ برداشته شد؛ زمانی که با پذیرش ۶۰ دختر، تکهای زمین سهم دختران کمتوان ذهنی شد تا در آنجا زندگی و خدمات توانبخشی دریافت کنند و از روزهای عمر، لذت بیشتری برند.
موسسه ابتدا تحت پوشش سازمان بهزیستی بود اما سال ۱۳۸۱ نوع مدیریتش، به شیوهی هیئت امنایی تغییر کرد. هیئت امنای موسسه که از خیرین نیک اندیشان اند، با تمام همت و نیرو، در جهت بهتر شدن شرایط دختران موسسه، گام بر میدارند.
فعالیتهای مختلف ورزشی برای دستیابی به حداکثر توانمندی جسمی و شرکت در کارگاههای هنری از قبیل گلیم بافی، سوزندوزی و سرمهدوزی و فراهم کردن فضایی شبیه به خانه برای دختران این مرکز، هزینههای سنگینی در بر دارد. برای هر مددجو ، ماهانه قریب ۱۵۰۰۰۰۰۰ ریال هزینه میشود که یارانه ی دریافتی از سازمان بهزیستی، تنها پاسخگوی حدود یکسوم این هزینه هاست و الباقی را کمک های نقدی و غیرنقدی مردم و خیرین تامین میکند.
۴۰۰ مددجوی تحت حمایت موسسهی همدم، همگی دختر بیسرپرست یا بد سرپرستاند و در حال حاضر قریب ۱۵۰نیروی قراردادی، در خدمت توانبخشی و مراقبت آنان اند.
کمکهای مردمی، علاوه بر توانبخشی دختران، صرف اتفاقات مبارک دیگر هم میشود؛ از جمله اتفاقات خوب ساخت و راه اندازی سالن نگارخانه(مکان نمایشگاههای مؤسسه) با مساحت ۴۰۰ متر مربع و همچنین تالار همایشهای مؤسسه با ظرفیت ۴۵۰صندلی در فضای حدود ۶۵۰ متر مربع مجهز به سیستم های صوتی ونوری پیشرفته، سکوی گردان برای اجرای نمایشهای حرفهای و همچنین پخش فیلم های سینمایی و دیجیتال و نیز سالن های جنبی شامل: تشریفات، کافه، گالری است. این امکانات، علاوه بر نیازهای فرهنگی و هنری موسسه، برای پذیرایی از میهمانان و برگزاری مراسم و جشنها و برنامههای دیگر ادارات و موسسات نیز مورد استفاده قرار میگیرد که در مواقع استقبال نیکاندیشان، خود منبعی برای تامین نیازهای مالی موسسهی همدم است.
هیئت مدیرهی موسسه، در حال حاضر هفت عضو اصلی و دو عضو علی البدل دارد:
حاج اکبر صابری فر (رئیس هیئت مدیره)، مهندس حمید طیبی (نائب رئیس)، دکتر زهرا حجت (مدیرعامل موسسه) و آقایان حسین محمودی، علی اکبر علیزاده، مهندس علی کافی و جعفر شیرازی نیا، دیگر اعضای هئیت مدیرهی همدم هستند.
دیدگاهتان را بنویسید