کتاب ارزشمند سیاحت غرب
دانلود کتاب صوتی سیاحت غرب
کتاب ارزشمند سیاحت غرب ، اثر بحث برانگیز مرحوم آیت الله سید حسن نجفی قوچانی است. این کتاب عجیب، در نوع خود اثری بی نظیر است. مرحوم نجفی قوچانی در این کتاب، سرگذشت برزخی و زندگی پس از مرگ خویش را به رشته تحریر درآورده است و آنچنان در تجسم لحظات پس از مرگش، قوی عمل کرده است که هر خواننده ای را مجذوب و مسحور خویش می کند.
طبق نقلی موثق، این عالم ربانی، زمانی به علت بیماری از حال رفته و به عبارتی به حالت کما می رود و در آن حال، مکاشفاتی برایش رخ داده و به سفری روحانی در عالم برزخ می رود و آنچه در کتاب آمده است، بالعینه می بیند! و پس از به هوش آمدن، سرگذشت برزخی اش را و آنچه در عالم مکاشفه دیده است، به رشته تحریر در می آورد.
این کتاب ارزنده، توسط تعدادی از مؤمنین خوش ذوق و هنرمند، سالیانی است که به شکل کتاب صوتی و همراه با افکت های ویژه و بسیار زیبا و تأثیرگذار تبدیل شده است و خیلی از مؤمنین، به گوش جان، این اثر زیبا را شنیده اند. دانلود وشنیدن دوباره و چندباره این کتاب صوتی را به همه دوستان پیشنهاد می کنیم.
درباره کتاب سیاحت غرب
کتاب سیاحت غرب یک نوآوری بسیار زیبا در آموزش و پرورش نوشتاری بهحساب میآید. این کتاب از زمان نگارش تاکنون، با استقبال بینظیر و درخور ستایشی روبروشده است و از روی آن فیلمی هم ساخته شده است. این کتاب بارها به چاپ رسیده شده است.
مرحوم آیتالله شیخ حسن نجفی قوچانی با بهرهگیری از قدرت انتقال پیام با داستان و استفاده از روایات اهلبیت سفری به عالم برزخ کرده و خواننده را در این سفر با تجاربی آشنا میکند که قبل از مرگ نمیتوان تجربه کرد. علت معروفیت آقای نجفی به امتیاز و مراحل عالی فقه و مقام اجتهاد نیست بلکه او انسانی کامل و دانشمندی واصل بوده است. نجفی قوچانی این کتاب را براساس احادیث رسیده از امامان شیعه درباره علم برزخ و از زبان اولشخص نوشته است. این اثر سرشار از جلوههایی زیبا، جذاب و پویاست. یکی از این جلوهها، صحنهها و تصویرهای هنری شگرف و نفیس آن است که هر یک به روشنی، صحنهای از عالم برزخ و سرنوشت افراد در آن عالم را بازگو میکند.
اگرچه بیشتر از نیم قرن از نگارش کتاب سیاحت غرب گذشته است؛ اما هنوز هم خواندن این کتاب، آدم را پر از هیجان و نشاط میکند. آنچه بیشتر از همهچیز اهمیت دارد، تفاوت میان کلمات دو روزگار و ناآشنایی کلمات برای خوانندگان امروزی است. از سوی دیگر برای آنکه خوانندگان این اثر را بیشتر کنیم، لازم بود تا این متن ارزشمند بازنویسی و آساننویسی شود. هر اثر، یک روح معنوی دارد در این اثر نیز تلاش شده که بازنگاری متن، از هدف نویسنده دور نشود و حق سخن بهخوبی ادا شود.
محمدحسن نجفی قوچانی کتاب سیاحت غرب را بهعنوان گزارشهای برزخی خودش معرفی کرده است. نثر این کتاب به اوایل سده چهاردهم هجری شمسی تعلق دارد و در آن از عبارات عربی و دینی فراوانی استفاده شده است. روایت کتاب با جمله «و من مُردم» آغاز می شود و به همین سادگی مخاطب را در نقطه ای متفاوت قرار میدهد.
چرا باید کتاب سیاحت غرب را مطالعه کنیم؟
نویسنده با به کارگیری کلمات و الفاظ ساده، صحنههایی باشکوه ارائه میدهد که میتواند ضمن برانگیختن احساسات و عواطف آدمی، عقل و فکر خواننده را نیز به چالش بکشند. این کلمات چنان تأثیرگذار هستند که انسان بهجای آن که خود را در مقام خواننده بیابد، خود را بیننده صحنههایی زنده و سرشار از حرکت و میبیند.
خواندن این کتاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب سیاحت غرب به کسانی که به زندگی و تجربههای بعد از مرگ علاقه دارند پیشنهاد میشود.
درباره نجفی قوچانی
نجفی قوچانی در ۱۲۹۵ قمری در روستای خسرویه به دنیا آمد. پدرش سیدمحمد نجفی حسینی بود که در خسرویه کشاورزی میکرد. او در سفرنامهاش تحت عنوان سیاحت شرق که نثری بیتکلف دارد، از ابتدای کودکی تا زمانی که به مقام اجتهاد در حوزه علمیه نجف برسد را نوشته است. نجفی، در این کتاب تصویری واضح از زندگی مردم روزگار خود نوشته است. او از رنج و سختی و فقر و گرسنگی که در مسیر تحصیل تقوا و دانش تحمل کرده نوشته است.
او در سال ۱۳۱۳ قمری در ۱۹ سالگی همراه یکی از همدرسانش با پای پیاده از راه طبس و کویر به یزد و از آنجا به اصفهان رفتند و در مسجد «عربون» ساکن شدند. او در اصفهان حکمت را نزد میرزا جهانگیرخان قشقایی فرا گرفت. تحصیلات آقا نجفی قوچانی در مشهد و اصفهان با سختی همراه بود، چنان که گاه مجبور میشد برای گذران زندگی بعضی از کتابهای خودش را به بهای ناچیز بفروشد، او در سال ۱۳۱۸ و در سن بیست و سه سالگی پس از چهار سال توقف در اصفهان با یکی از دوستانش با پای پیاده عازم عتبات عالیات شد.
وقتی به نجف رسید در حجرهای متروک در یکی از مدارس شهر ساکن شد. او به حوزه درس آخوند ملا محمدکاظم خراسانی رفت و تصمیم گرفت تا برای ادامه تحصیل در نجف بماند. او که از طرفداران مشروطیت بود، به تزکیه نفس سخت مقید بوده است. او در شب جمعه در ۶۸ سالگی در قوچان درگذشت. نجفی قوچانی در حسینیه خود به خاک سپرده شد و آرامگاهاش اکنون زیارتگاه مردم قوچان است.
حجم فایل ۱۶ مگابایت
منبع: http://hoshdaar.ir
Comments (7)
من ۲۷ سالمه و از کلاس دوم دبستان این نوار رو داشتم و گوش میکردم واقعا زیباس و آموزنده ، ای کاش یه کارگردان حرفه ایی این کتاب رو تبدیل به یک فیلم با کیفیت درجه یک تبدیل کند …
لطفا اگر اطلاع دارید نام گوینده کتاب صوتی را هم بزارید …ممنون التماس دعا
خدا در قلب ماست
خوشا به حال آقا نجفی قوچانی که این کتاب را نوشت و تا زمانی که این کتاب خوانده می شود و مردم را هدایت می کند طبقات نور و رحمت خدا بر روح او نازل می شود…
واقعا عالیه……
من خودم ۱۲ سالمه و تازه این کتابو تموم کردم…. برخلاف نظر بقیه که میگن کتاب ترسناکیه و بالای ۱۸ سال نباید بخونه، نظر من اینه که این کتاب اصن ترسناک نیست و بیشتر باعث آشنایی ما با گناهانی که میکنیم و اون دنیا میشه
فوق العادس……..
کافیه یبار گوش کنین تا…..
اما بگم واقعا تاثیرگذاره واقعا……………هروقت ازخدا دور میشم این نواربرم میگردونه….
خوب بود من نوارشو داشتم اما کاش جاهاییش رو حذف نکرده بودی…مثلا اونجایی که درباره فشارقبر وحسدواینا میگه حذف شده و یا جاهای دیگه….
تشکر….